T: +32 3 314 62 82
E: info@rpower.be


Categorieën

Retour zendingen

Bestel online op www.rpower.be

U wilt uw artikelen omruilen of terugbrengen ?

Bewaar zeker :

- de verpakking van uw artikel
- uw kassabon of factuur
Stuur GEEN artikelen terug zonder voorafgaande goedkeuring door RPower !!


Wat mag u terugsturen ?

Ongebruikte artikelen die als 100% nieuw te verkopen zijn met hun originele onbeschadigde verpakking en prijsetiket komen in aanmerking.
Speciaal bestelde artikelen, electronische onderdelen en koopjes kunnen NIET worden geruild ! (zie verkoopsvoorwaarden)


Hoe terugsturen ?

Retourformulier online volledig invullen en doorsturen. RPower bekijkt dit formulier en indien OK mailen wij dit terug met de goedkeuring. U kan uw artikel (in perfecte toestand) terugsturen tesamen met uw kassabon/factuur en goedgekeurd retourformulier.
Let wel : uw artikel moet binnen de 14 dagen na aankoopdatum in het RPower magazijn toekomen.


Kosten ?

U kan uw artikelen terugzenden via UPS www.ups.com of een andere verzendfirma. Gelieve alles netjes te verpakken, schrijf geen teksten en plak geen stickers of plakband op de originele verpakking. Verpak in een extra doos om transportbeschadiging tegen te gaan. De kosten hiervan zijn ten uwe laste.

 

Gelieve dit formulier duidelijk in te vullen. Na schriftelijke goedkeuring van RPower mag u uw artikel terugzenden. Voeg er uw kassabon of een kopie van uw factuur bij en dit ingevuld en goedgekeurd retourformulier. Wij kijken uw pak na en zorgen voor vervanging of terug betaling zoals gevraagd in uw formulier. Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk te helpen. Vermeld de artikelcode van elk teruggezonden artikel, de reden van terugzending en wat u in ruil wenst (artikel in een andere maat, terugbetaling).


Gelieve hieronder uw rekeningnummer op te geven indien u een terugbetaling wenst:
captcharefresh

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

 

Bedankt voor het vertrouwen.
Het team van RPower.be